Kategórie
 
 
 
 
 

Profesionálne konferenčné a hlasovacie systémy

Napísal Tomáš Nemček
23. 04. 2024

Profesionálne konferenčné a hlasovacie systémy

Kvalitné konferenčné a hlasovacie systémy zabezpečia bezproblémový priebeh zasadaní, meetingov, diskusií, prezentácií, či iných stretnutí vo všetkých typoch priestorov. Dôraz by mal byť kladený najmä na čistotu zvuku, jednoduché ovládanie a stabilitu systému. Vítanou funkcionalitou konferenčných systémov je zaradenie prihlásených rečníkov do poradia chronologicky podľa času, kedy sa prihlásili.

V našej ponuke nájdete káblové, ale aj bezdrôtové konferenčné systémy s možnosťou pripojenia predsedníckeho a delegátskych mikrofónov.

Pokiaľ potrebujete využiť aj hlasovacie zariadenie, to je dostupné len pri káblových konferenčných systémoch. Digitálny konferenčný systém SCD600 umožňuje pripojenie až 32 mikrofónov s možnosťou rozšírenia až na celkovo 128 mikrofónov s rozširovacím modulom SCD630EXT. Okrem samotného hlasovania vám umožňuje aj zobrazenie výsledkov hlasovania (za, proti, zdržal sa hlasovania) na displeji mikrofónu, prípadne aj na obrazovke pripojenej na notebook.

 

   

 

Prepojiť a ovládať centrálnu jednotku cez notebook môžete vďaka PC softvéru SCD-600 System Editor. Centrálna jednotka SCD600 disponuje aj zabudovaným USB/MP3 prehrávačom / rekordérom, vďaka ktorému viete zaznamenať zvukovú stopu z vašej konferencie.

 

   

 

Kvalitný hlasovací systém by mal fungovať hladko aj pri veľkom počte hlasujúcich. Jednoduché odovzdanie hlasu a praktické prezeranie sprievodných dokumentov na obrazovke zariadenia ocenia účastníci všetkých rokovaní s potrebou hlasovania.

Káblové konferenčné systémy sú vhodné vďaka pokročilým funkciám pre náročnejších zákazníkov, ktorí zároveň využívajú na konferencie stále miesto. Potreba káblového zapojenia je teda eliminovaná na jednu počiatočnú inštaláciu. Na rozdiel od bezdrôtových konferenčných systémov, ktoré sú vhodné pre zákazníkov vyžadujúcich praktické mobilné riešenie s možnosťou rýchlej inštalácie a zároveň nevyžadujúcich pokročilé funkcie hlasovania.

Pri bezdrôtových systémoch odporúčame zaobstarať si aj nabíjačku pre 8 alebo až 16 batérií do mikrofónov.

 

 

Benefity konferenčných a hlasovacích systémov:

  • nahrávanie a zdieľanie v reálnom čase
  • jeden mikrofón pre každú osobu
  • hlasovanie v reálnom čase
  • úprava zvuku pre každý mikrofón
  • priorita pre mikrofón rečníka
  • tlmenie spätnej väzby
  • jednoduchá inštalácia

Navštívte náš e-shop a vyberte si produkty, ktoré spĺňajú vaše kritériá. V prípade otázok sme vám, samozrejme, plne k dispozícii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia