Kategórie
 
 
 
 
 

Predstavujeme vám BS ACOUSTIC v novom obale

Napísal Michaela Balážová
10. 01. 2022

Predstavujeme vám BS ACOUSTIC v novom obale

Rozhodli sme sa reflektovať naše doterajšie pôsobenie a oživiť našu firemnú identitu. Nesmierne nás teší, že vám môžeme konečne predstaviť jej vylepšenú podobu!

 

V odvetví ozvučovacej techniky nie sme veru žiadnym nováčikom na slovenskom a českom trhu pôsobíme takmer 30 rokov. Za toto obdobie sme sa stali expertom v našej oblasti, vybudovali stabilnú značku, dosiahli množstvo úspechov doma aj v zahraničí a rozšírili svoje portfólio služieb aj vlastných produktov. Napriek tomu nám niečo chýbalo.
 

Bola to moderná identita našej firmy, ktorá by nielen “zodpovedala súčasnosti”, ale predovšetkým odzrkadľovala naše skúsenosti a odbornosť či naše vášne, sny a plány. Rozhodli sme sa preto výrazne oživiť celú firemnú identitu a nesmierne nás teší, že vám môžeme konečne predstaviť jej vylepšenú podobu!

 

Predstavujeme vám nové logo našej firmy a značky produktov BS ACOUSTIC. Dominuje mu široké naklonené písmo a grafická dominanta v podobe lomky, ktorá potvrdzuje našu priamočiarosť, precíznosť a nekompromisnú kvalitu zvuku. Naša nová vizuálna identita sa nesie v nových farbách tmavomodrej, koralovej a béžovej. 

 

vývoj loga bs acoustic

 

Počas tohto kreatívneho procesu sme sa zároveň utvrdili v tom, akým smerom chceme našu značku viesť a aké hodnoty naším zákazníkom prinášať. Radi vám o tom povieme viac v nasledujúcich odstavcoch. Chceme totiž, aby ste nás lepšie spoznali. :) 

Vieme, v čom sme dobrí 

Ak chce byť firma dlhodobo úspešná, mala by poznať svoje silné stránky. V našom prípade sú našou konkurenčnou výhodou napríklad dlhoročné skúsenosti v odvetví. Ozvučovaciu a osvetľovaciu techniku nielen predávame a inštalujeme, ale aj vyrábame. Máme vlastné portfólio produktov, ktoré naši produktoví inžinieri na základe požiadaviek trhu sami navrhujú, dokonca sme vyvinuli vlastný systém pre ozvučovanie miest a obcí

 

Našou výhodou je tiež rýchla dostupnosť tovaru. Väčšinu produktov máme priamo na sklade (uvádzame to pri produktoch priamo v eshope) a zákazníkovi ich dokážeme doručiť už do 24 hodín. Navyše, zákazníci si môžu naše produkty otestovať naživo v našom showroome a vďaka našim skúsenostiam im vieme skvelo poradiť pri výbere. 

 

V neposlednom rade považujeme za výhodu skvelý pomer medzi cenou a kvalitou našich produktov. Okrem našej vlastnej línie produktov sme tiež výhradným zástupcom mnohých našich značiek na českom a slovenskom trhu. 

 

reproduktor bs acoustic

Zdieľame vášeň pre zvuk

Zvuk nie je len našou prácou, ale najmä vášňou. Milujeme hudbu, pretože nič iné tak nedokáže navodiť tú správnu atmosféru. Aby však hudba mohla byť skutočným pôžitkom, je potrebný kvalitný zvuk, sprostredkovaný profesionálnou technikou. Naším cieľom je umožniť ľuďom vychutnať si hudbu na maximum

 

Všetkým zákazníkom sa snažíme pomôcť nájsť to “pravé orechové” vo svete zvuku. Ku každému pristupujeme osobitne s prihliadnutím na jeho vlastné potreby, či už potrebuje ozvučiť obývačku alebo celý štadión. Aj preto nepredávame len produkty, ale najmä komplexné riešenia, ktoré dokážeme navrhnúť na mieru.  

 

Naším cieľom však nie je len predávať, ale predovšetkým prinášať ľuďom spokojnosť a radosť z nákupu a samozrejme, z kvalitného zvuku. Chceme, aby si zákazník domov odniesol to, čo naozaj hľadal a z čoho sa bude dlho tešiť. 

bs acoustic modré a oranžové rollupy

Budujeme dlhodobé vzťahy 

Hodnotami, na ktorých si v BS ACOUSTIC zakladáme, sú spoľahlivosť a serióznosť. Snažíme sa robiť všetko preto, aby sa k nám naši zákazníci stále vracali a zostávali nám verní. Rovnako dlhodobé partnerstvá budujeme aj s našimi B2B partnermi, ktorých si veľmi vážime. Veríme, že základom všetkých vzťahov je transparentná komunikácia. Preto aj my našich zákazníkov vždy pravdivo informujeme o všetkých krokoch a možnostiach.
 

Tešíme sa na ďalšie úspešné dekády s novou identitou, s našimi stálymi aj novými zákazníkmi a stále skvelým zvukom. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia