Kategórie
 
 
 
 
 

Navštívili sme FONESTAR

Napísal Michaela Balážová
04. 10. 2019
Navštívili sme FONESTAR

Posledné septembrové dni sme strávili v slnečnom španielskom Santanderi. Kráľ tu síce nesídli, no sídli tu jeden z našich významných obchodných partnerov. Hovoríme o firme FONESTAR, s ktorou spolupracujeme už niekoľko rokov.

O firme FONESTAR

FONESTAR je výrobca a dodávateľ s viac ako 70 ročnou tradíciou, v ktorej sa vystriedali už 2 rodinné generácie. Firma bola založená ako malá dielňa, ktorá vyrábala len jediné rádio za deň. Dnes firma FONESTAR zamestnáva v priestoroch s rozlohou 14 000 m² viac ako 120 zamestnancov.

Veľmi nás teší, že firma FONESTAR je na súčasnom trhu jedným z mála dodávateľov PA techniky, ktorý má 90% všetkých položiek dostupných na sklade. A verte nám, že tých položiek nie je málo. Dnes sa v ich portfóliu okrem pekných HI-FI reprosústav nachádzajú aj profi reprosústavy, inštalačné reproduktorymikrofóny, či rozhlasové ústredne.

Rýchle dodanie ich produktov až k nám, zabezpečuje automatizovaný, počítačom riadený systém skladového hospodárstva a logistiky. Roboti tam síce zatiaľ nepracujú, no napríklad za správnu vlhkosť a teplotu v celom objekte zodpovedá špeciálny softvér.

No a kde môžete aktuálne vidieť produkty od FONESTARU? Napríklad na letisku v Dominikánskej republike, či na vlakovej stanici v Bogote. 

Čo bolo dôvodom našej návštevy?

Zaujímalo nás, čo majú nové. A veru, dobre sme urobili. Otestovali sme zopár nových produktov a verte nám, že sa máte na čo tešiť. Už onedlho nájdete v našej ponuke zopár naozaj zaujímavých produktov.

Jednou z horúcich noviniek bude napríklad digitálny array stĺpový reproduktor (►). Jedná sa o elegantný 10-kanálový digitálny systém s DSP nastavením, ktorý umožňuje softvérové nastavenie zvuku. Tento stĺpový reproduktor dokáže z jedného miesta rovnomerne nazvučiť napríklad celú prednáškovú sálu, alebo kostol bez akustických odrazov, čím sa výrazne zlepší zrozumiteľnosť.

K dispozícii bude v 2 verziách obsahujúcich:

  • 10 x 4" širokopásmové reproduktory
  • 10 x 5" širokopásmové reproduktory

Obsahuje možnosť Možnosť nasmerovania sklonu zvukového lúča od -45° po +45°, nastavenia akustického stredu, nastavenie 14-pásmového EQ, korekcie basov, výšok, vstupnej citlivosti (0dB, -6dB, -10dB) a výstupnej hlasitosti.

 

Ďalšou novinkou v našej ponuke bude vysielač signálu Bluetooth, ktorý vám umožní bezdrôtové počúvanie hudby z TV či PC. Obidva konektory vysielača jednoducho zapojíte do TV, či PC a spárujete s vašimi Bluetooth slúchadlami. Vďaka prenosovej vzdialenosti až 10 metrov si tak užívate zvuk z vášho zariadenia bezdrôtovo vo vašich slúchadlách.

 

 

 

 

 

S FONESTAROM spolupracujeme od roku 2013

Naša spolupráca s firmou FONESTAR sa začala spoločnou kávičkou. Kávičkou, ktorá sa odohrala pred šiestimi rokmi na medzinárodnej výstave Musikmesse vo Frankfurte. Odvtedy sme už spoločne prešli veľký kus cesty.

Základom sú dobré obchodné vzťahy

Obchodný partner je pre firmu rodina, ktorú si vyberá. Preto dbáme na to, aby naše vzťahy s obchodnými partnermi boli založené predovšetkým na dôvere a priateľstve. Sme radi, že FONESTAR tieto hodnoty zdieľa s nami.

Musíme povedať, že čas strávený vo firme FONESTAR bol naozaj príjemný a už teraz sa tešíme na ďalšiu návštevu :)

Fonestar-visit-bsacoustic

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia