Kategórie
 
 
 
 
 

Aký bol rok 2021 pre BS ACOUSTIC?

Napísal Michaela Balážová
12. 01. 2022
Aký bol rok 2021 pre BS ACOUSTIC?

Úprimne môžeme povedať, že to bol rok odvahy a vďačnosti.

Pre nás v BS ACOUSTIC, podobne ako pre takmer každého predajcu, znamenajú roky poznačené pandémiou Covid-19 nové situácie, na ktoré je potrebné adaptovať sa, ak nechceme zaspať na vavrínoch. Rok 2021 bol preto pre nás rokom odvahy vystúpiť zo svojho komfortu a kráčať po nových cestách.

Uplynulý rok bol pre nás zároveň aj rokom obrovskej vďačnosti. Vďačnosti za to, že nám vy, naši zákazníci a partneri už takmer 30 rokov dávate svoju dôveru a umožňuje nám robiť to, čo nás napĺňa. Zvuk totiž nie je len našou prácou, ale najmä vášňou. 

Rok 2022 vítame v novom šate

Modernizácia a inovácie sú už dlhé roky súčasťou našej firemnej kultúry. Priali sme si však, aby ste aj vy mohli navonok vidieť, akým smerom chceme našu značku viesť a aké hodnoty naším zákazníkom prinášať. V novom roku sme sa preto rozhodli našej značke BS ACOUSTIC dať nový nádych.  Počnúc novým logom sme našu značku obliekli do nových farieb, s ktorými sa budete stretávať nie len v online svete, ale aj v tom offline. Nesmierne nás teší, že vám môžeme konečne predstaviť našu vylepšenú podobu.

 

 

Predstavujeme vám nové logo našej firmy a zároveň značky produktov BS ACOUSTIC. Dominuje mu široké naklonené písmo a grafická dominanta v podobe lomky, ktorá potvrdzuje našu priamočiarosť, precíznosť a nekompromisnú kvalitu zvuku. Stretávať sa budete aj s jeho skrátenou verziou - BSA. Naša nová vizuálna identita sa nesie v nových farbách – tmavomodrej, koralovej a béžovej.

 

Posilňujeme online predaj

Hoci za nami v uplynulom roku stojí skutočne množstvo práce, zďaleka nekončíme. Spoločnosť BS ACOUSTIC i naďalej plánuje posilňovať svoju značku na poli online predaja. V uplynulom roku sa nám podarilo umiestniť naše vybrané produkty do sietí NAY Elektrodom a Electroworld. Zároveň pracujeme na tom, aby sme podporili znalosť našich značiek a vy ste mohli u nás s dôverou nakupovať ďalšie nové produkty.

Neustále vylepšujeme náš e-shop

Exponenciálny rast podielu e-commerce predaja v roku 2021 nás presvedčil o potrebe neustáleho zlepšovania kvality nášho e-shopu. Aby sa vám u nás čo najlepšie nakupovalo, neustále pridávame nové, prozákaznícke funkcionality. Novinkou je napríklad prehľad objednávok a história objednaných produktov vo vašom zákazníckom účte.

Pripravujeme pre vás

V roku 2022 pre vás pripravujeme množstvo ďalších noviniek, ktoré veríme, že vás potešia. Viac vám prezradíme už čoskoro.

Na záver by sme Vám radi do nového roka radi popriali veľa zdravia, energie a samozrejme, veľa dobrej hudby :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia