Kategórie
 
 
 
 
 

Zlepšite kvalitu ozvučenia vo vašom meste či obci

Napísal Michaela Balážová
17. 02. 2022

Zlepšite kvalitu ozvučenia vo vašom meste či obci

Technológie napredujú obrovskou rýchlosťou a s nimi aj úroveň zvukovej, obrazovej či svetelnej techniky. Rovnako sa zvyšujú nároky občanov na kvalitnejšie verejné služby. Prečo by malo vaše mesto či obec zaostávať a používať zastarané vybavenie? Posuňte kvalitu na vyššiu úroveň a inovujte vaše služby s pomocou BS ACOUSTIC.

Časy, keď boli šuštiace rozhlasy štandardom a kvalitné reproduktory nedostatkovým tovarom, sú dávno preč. So správnou technikou sa dnes kvalita zvuku aj pri „obyčajnej” obecnej slávnosti dokáže priblížiť profesionálnym koncertom. Obecný rozhlas môže byť digitalizovaný a automatizovaný, čím sa zvýši jednoduchosť obsluhy aj úroveň zvukovej kvality.

Čo k tomu potrebujete? Predovšetkým skúseného partnera a kvalitnú profesionálnu techniku, akou sú naše produkty značky BS ACOUSTIC. Vaše kultúrne podujatia či obecné zasadnutia tak okamžite získajú nový rozmer kvality, spoľahlivosti a komfortu ovládania. Vaša investícia sa vám vráti v podobe spokojnejších ľudí, oživenia verejného diania či zvýšenia bezpečnosti. 

Ako vám vieme pomôcť?

V našom portfóliu máme riešenia pre každú príležitosť, ktorá si vyžaduje kvalitné a spoľahlivé ozvučenie. Potrebujete ozvučiť obecný úrad či rovno celú obec? Pozrite sa, s čím všetkým vám pomôžeme.

Moderný digitálny rozhlas 

Zjednodušte si život s digitálnym rozhlasom VIVIS, ktorý vám ušetrí množstvo času a peňazí. Tento kompaktný digitálny systém poskytuje vysoký komfort obsluhy a jednoduché ovládanie pomocou dotykovej obrazovky riadiacej jednotky alebo pomocou smartfónu.

Digitálny rozhlas VIVIS

VIVIS má univerzálne využitie a množstvo inovatívnych funkcií:

  • Plní funkciu záchranného a evakuačného hlásenia – systém ponúka možnosť varovných signálov, ktoré sú v prípade nebezpečenstva či živelnej pohromy vyhlásené v celej obci. 
  • Plní úlohu dorozumievacieho systému – štandardné funkcie rozhlasu s ešte vyššou úrovňou komfortu. Hlásateľ si môže vybrať možnosť live alebo automatického hlásenia. 
  • Disponuje funkciou programového hlásenia – hlásenie oznamov si môžete jednoducho naplánovať na konkrétny čas a nemusíte kvôli tomu chodiť na úrad fyzicky mimo úradných hodín. Ušetríte tak čas aj pracovnú silu. 
  • Umožňuje opakovanie hlásenia - hlásateľ môže pomocou jedného tlačidla oznam jednoducho zopakovať namiesto toho, aby ho znovu čítal. 
  • Umožňuje tvorbu playlistov - každodenný život obyvateľov môžete spestriť hudbou a vopred si zostaviť playlisty pre rôzne príležitosti.

Ozvučenie obecného zastupiteľstva

Zabudnite na hlasovacie lístky či zdvíhanie rúk. Hlasujte na vašom úrade moderne vďaka hlasovaciemu a konferenčnému systému Fonestar. Tento digitálny systém umožňuje živé hlasovanie a zapojenie 32 mikrofónov s možnosťou rozšírenia až na 128 mikrofónov. Bez problémov tak dokážeme zabezpečiť funkčnosť pre každé zastupiteľstvo, nech je akokoľvek veľké. Systém Fonestar obsahuje:

  • Centrálnu jednotku – slúži na ovládanie celého systému, má kontrolný displej a zabudovaný USB/MP3 prehrávač.
  • Predsednícky mikrofón – s prioritnou a kontrolnou funkciou, obsahuje displej a hlasovacie tlačidlá. 
  • Delegátske mikrofóny – s hlasovacou funkciou, obsahuje displej a hlasovacie tlačidlá.

Prenosné ozvučenie podujatí 

Pravidelné kultúrne či športové podujatia už patria k životu každej obce či mesta. S kvalitným zvukom viete pozdvihnúť ich úroveň aj zážitok občanov na vyššiu úroveň. Skvelým a praktickým pomocníkom vám pritom bude náš prenosný ozvučovací systém PORT. Vďaka nezávislému napájaniu je možné ho umiestniť prakticky kamkoľvek, do interiéru aj exteriéru, do kultúrneho domu či na ihrisko. 

Prenosný ozvučovací systém PORT

Systém Port má množstvo predností:

  • vynikajúcu kvalitu zvuku,
  • vysoký výkon,
  • nízku hmotnosť a kolieska pre lepšiu mobilitu.

Systém obsahuje:

  • vstavanú nabíjaciu batériu s výdržou viac ako 5 hodín,
  • vstavaný zosilňovač,
  • 1x ručný a 1x náhlavný bezdrôtový mikrofón s možnosťou pripojenia ďalšieho ručného alebo náhlavného mikrofónu,
  • diaľkové ovládanie pre ovládanie hudby,
  • vstavaný MP3 prehrávač s USB vstupom, slotom pre SD kartu a FM tunerom,
  • možnosť pripojenia cez Bluetooth 
    a ďalšie.

Ozvučenie kultúrnych priestorov  

Potrebujete ozvučiť kultúrny dom, dom smútku či iný objekt v správe obce alebo mesta? V BS ACOUSTIC vám navrhneme a dodáme komplexné riešenie na mieru podľa vašich požiadaviek a veľkosti či charakteru konkrétneho priestoru. Dokážeme ozvučiť aj priestory s náročnými akustickými požiadavkami. 

Exteriérové ozvučenie 

Organizované hromadné podujatia, pochody či zhromaždenia? V každej samospráve sa občas vyskytne udalosť, ktorá si vyžaduje špeciálne exteriérové ozvučenie pomocou megafónu. Aj v tomto smere pre vás máme riešenie, a to pomocou prenosného megafónu MEGA60USB so vstavanou sirénou, USB vstupom a akustickým dosahom až 600 metrov, ktorý by nemal chýbať vo vybavení žiadnej obce. 

V našej ponuke taktiež nájdete viacero modelov tlakových reproduktorov určených pre prevádzku miestneho rozhlasu. Medzi náš najpredávanejší model patrí HS30, ktorý vyniká vysokou kvalitou zvuku, spoľahlivou prevádzkou a jednoduchou montážou.

Prečo si vybrať BS ACOUSTIC? 

Vďaka našim takmer 30-ročným skúsenostiam v odvetví sme už mali možnosť spolupracovať s mnohými mestami, obcami a inštitúciami. S niektorými z nich sme si vybudovali dlhoročné partnerstvá, ktorých benefitom sú okrem iného výhodnejšie ceny a nadštandardný servis. Každému z našich klientov sa snažíme vychádzať v ústrety a prispôsobiť riešenie na mieru jeho požiadavkám a rozpočtu. 

Každé jedno riešenie je unikátne a vyžaduje si osobitý prístup – napr. podľa veľkosti a povahy priestoru, konkrétneho účelu, očakávanej úrovne kvality či komfortu. To sú požiadavky, ktoré nedokáže naplniť každý. V BS ACOUSTIC sa postaráme o všetko od úvodnej konzultácie, cez návrh riešenia, dodanie techniky a inštaláciu, až po zaškolenie vašich zamestnancov. 

Ako prebieha spolupráca s nami? 

Ak máte záujem o naše riešenia pre vaše mesto, obec, školu, kostol či firmu, neváhajte nás kontaktovať telefonicky, e-mailom alebo osobne v našom showroome, a spoločne sa pozrieme, ako vám vieme pomôcť. Je tiež úplne v poriadku, keď nie ste technicky zdatní a nerozumiete technickým detailom našich produktov a riešení. To je predsa naša parketa! Všetko vám podrobne vysvetlíme a poradíme s akýmkoľvek problémom, týkajúcim sa ozvučenia či osvetlenia vášho priestoru.

Postup spolupráce

Konzultácie ohľadom ozvučenia poskytujeme bezplatne. Pre vašu konkrétnejšiu predstavu vám priblížime, ako celý proces spolupráce prebieha: 

  • Najprv si vypočujeme vaše požiadavky. Popíšete nám, aký je momentálny stav vášho objektu, aké sú vaše predstavy a nároky na kvalitu, funkčnosť a cenu. 
  • Na základe obhliadky naším technikom alebo po vašom dodaní potrebnej dokumentácie spracujeme návrh, prípadne projekt realizácie a cenovú ponuku. 
  • Po schválení cenovej ponuky od vás buď obdržíme objednávku alebo sa zúčastníme obchodnej súťaže. Následne uzavrieme zmluvu, v ktorej si dohodneme termín realizácie. 
  • Po dokončení realizácie, nastavení a zaškolení obsluhy zostáva už len jediné - dosiahnutie vašej spokojnosti s dodanými službami a tovarom. Vždy nás tiež poteší opätovná spolupráca v budúcnosti a dlhodobé partnerstvo. 
     

Čo hovoria naši klienti? 

Dôkazom o kvalite našich riešení je najmä spokojnosť našich klientov. V komunálnej oblasti medzi nich patria napríklad mestá Senica, Skalica, Vysoké Tatry a Šahy, či obce Dojč, Studienka, Borský Mikuláš, Rohožník a ďalšie. Spomenúť môžeme tiež mnohé kultúrne domy a centrá, školy či futbalové a zimné štadióny. Prečítajte si niektoré z našich recenzií:

Referencia BS ACOUSTIC  Referencia BS ACOUSTIC

Vyberte si aj vy profesionálne a desaťročiami overené riešenia od BS ACOUSTIC. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia